hejsan hoppsan

Jag och Julia har nu kommit på vad vår nästa novell ska handla om! och jag sitter nu och skriver om karaktärerna och en sorts "prolog" :D  så hoppas att ni gillar den! 

~•~•~•~•~•~

Anledningen till varför jag inte börjat på en ny novell än är för att hela min familj har varit sjuka med influensa hela veckan(förutom jag) vilket innebär att jag inte kunde åka och träffa Julia som jag ska skriva nästa novell med antagligen, och vi kommer tyvärr inte träffas förens om en vecka (lördag) så då blir det antagligen en ny novell som startas :) så snällt av er att hålla ut men det kommer jag lovar!

Tävling som jag tycker att ni ska va med i!

Här är länken! 
 
 
http://onednovell.blogg.se/2013/january/tavling.html#comment
 
(Det är nåt knas så jag kan inte göra så att ni kan klicka på länken :/ men aja kopiera och woala) :)

Den kommer snart jag lovar!

Jag ska förhoppningsvis ta och träffa Julia någon gång i helgen och så ska vi prata ihop oss om olika saker och ting om novellen! Så snälla håll ut! :)

Ska börja på en ny novell!

Som rubriken lyder, jag ska börja på en ny novell. Men jag kanske ska skriva den med min absolut bästa kompis Julia. Nu tänker ni antagligen "Hette inte tjejen som var med i din förra novell Julia?" och svaret är "Jepp" Julia spelades utav min bästa kompis Julia som är en directioner!
Men jag kommer inte kunna uppdatera för ens hon kommer tbx från USA. Hon kommer antagligen tillbaka om bara några dagar och då ska jag och hon prata om hur vi ska göra novellen mm.

Tack till alla som fortfarande går in och kollar på bloggen! Det betyder mycket! :D Och God Fortsättning! :D
RSS 2.0